Boxspring 180x200

De beste kwaliteit boxsprings, matrasssen en toppers vanuit eigen fabriek in Arnhem.


Boxspring 180x200

Toont alle 4 resultaten

Boxspring 180x200

Een boxspring van 180×200: kies voor optimale luxe

Bij BedNL ben je aan het goede adres voor elk formaat boxspring. Met name onze boxspring van 180×200 is razend populair. Met een boxspring van 180×200 haal je optimale comfort en nachtrust in huis.

De boxspring is nog altijd een van de meest populaire bedsoorten ter wereld. Dankzij de unieke samenstelling staat dit type bed garant voor comfort, ergonomisch slapen en luxe. Combineer dat met een matras van 180×200 en je kiest voor optimaal slaapcomfort. 

Wie een bed deelt, doet er goed aan voor deze afmetingen te kiezen. Jullie hebben beide de ruimte om te draaien, iets dat gezond is om te doen gedurende de nacht. In een te klein bed kan dat draaien voor oncomfortabele situaties zorgen. Een boxspring van 180×200 geeft jullie beide genoeg ruimte om te bewegen zonder wakker te worden van elkaar.

Twijfel dus niet langer en geef je nachtrust – en die van je partner – prioriteit in je leven. Met een zachte en toch stevige boxspring genieten jullie jarenlang van optimale slaap.

Een boxspring van 180×200 kopen: waar let je op?

Een boxspring is een duurzame investering. Bij BedNL zit je helemaal goed op dit vlak. Onze boxsprings zijn duurzaam ontwikkeld en gaan lang mee, waardoor regelmatig vervangen van je matras niet nodig is. Ook de boxspring van 180×200 kopen betekent dat je jarenlang op het beste bed ligt. 

Bij BedNL snappen we echter heel goed dat je de tijd neemt voor deze financiële beslissing. Je wil natuurlijk ook weten wat de opties zijn: waar let je op als je een boxspring koopt? 

Hoewel de afmeting van 180×200 niet de standaard maat is, kiezen toch steeds meer mensen hiervoor. Het geeft je de ruimte tijdens de nacht, ook als je met een partner slaapt. Let wel altijd goed op de lengtemaat. De 200 centimeter is de lengte van het bed. Is dat lang genoeg voor jullie beide? De lengtemaat moet tenminste 10 centimeter langer dan je lichaamslengte zijn. Voor langere personen is er daarom een matras van 180×210 of nog langer beschikbaar. 

Een goedkope boxspring van 180×200: kan dat?

BedNL maakt producten speciaal naar jouw wensen. We produceren onze eigen boxsprings en kunnen dus ook altijd het bed van jouw dromen maken, ongeacht de afmetingen. 

Toch zijn de boxsprings van 180×200 bij BedNL zeer voordelig. BedNL heeft meerdere modellen in het assortiment voor elk budget. Kies bijvoorbeeld voor onze boxspring Strand, een degelijk instapmodel met een toegankelijke prijs.

Wil je meer luxe? Onze boxspring Polder of Delta zijn dan geschikte opties. Voor het echte comfort ga je voor de elektrische boxspring: de Rivier. Voor elk budget en elke wens is er een bed beschikbaar.

Onze prijzen zijn zeer competitief in de markt. Daar komt bij dat boxsprings van BedNL erg lang mee gaan. Al onze producten worden duurzaam geproduceerd en zijn van A kwaliteit. Je kunt er dus jarenlang van genieten!

Kies je boxspring van 180×200 compleet uit bij BedNL

Een boxspring is eigenlijk een verzamelnaam voor een complete set, die in zijn geheel een boxspring samenstelling wordt genoemd. Een boxspring van 180×200 compleet bestellen? Dat kan gemakkelijk bij BedNL. Elk detail kies je zelf!

Het begint bij het kiezen van een model. Van de Strand boxspring tot de Rivier: ze zijn allemaal van de beste kwaliteit. Het verschil zit in de details zoals de hoogte, de samenstelling van de boxen en de elektrische functies.

Wanneer je een model hebt gekozen dat bij jouw wensen past, kies je de maat. BedNL heeft eenpersoonsbedden vanaf 90 centimeter en extra lange en brede bedden van 200×220. En alles ertussenin! De boxspring 180×200 wordt het meeste besteld, met name door stellen.

Kies je eigen kleur, materialen, hoofdbord en topper. Ook aanvullende items zoals een dekenkist, hockers of tv-meubel kun je erbij krijgen. En dit alles in dezelfde stijl als die boxspring samenstelling. Niet alleen gaat je slaapcomfort omhoog, je kunt ook de slaapkamer van je dromen ontwerpen!

Kies voor een elektrische boxspring van 180×200

Wil je écht het allerbeste in huis halen? Heb je snel last van je rug of nek, en wil je een bed dat je in alle gemakken voorziet? Een elektrische boxspring van 180×200 is dan de beste optie voor jou.

Ons model Rivier is een volledig elektrische boxspring, met een elektrisch verstelbare bodem die elke slaappositie kan helpen aannemen. Ieder mens is anders en dus heeft iedereen ook een andere slaaphouding. Met de elektrische boxspring van BedNL kunnen jij én je partner de ideale slaappositie innemen.

Kantel je hoofdkussen bijvoorbeeld een stukje omhoog. Of zorg juist voor een kleine verhoging bij je knieën om je gewrichten te ontzien. Er is van alles mogelijk met de diverse duurzame elektrische boxsprings van 180×200.