Boxspring 160x200

De beste kwaliteit boxsprings, matrasssen en toppers vanuit eigen fabriek in Arnhem.


Boxspring 160x200

Toont alle 4 resultaten

Boxspring 160x200

Ruimte én luxe met een boxspring van 160×200

Je nachtrust is belangrijk. Het is iets waar je niet op wil besparen. Maar misschien woon je niet zo groot, of is je budget beperkt. Geen probleem, want voor jou heeft BedNL de ideale oplossing: een boxspring van 160×200.

Niet iedereen heeft de letterlijke en financiële ruimte voor een kingsize bed. Dat snappen we bij BedNL maar al te goed. Wil je graag een comfortabel tweepersoonsbed waar je samen goed in kunt slapen, maar wat niet de hele ruimte overneemt? Een boxspring van 160×200 is dan de ideale tussenmaat.

Deze afmetingen zijn ruim voldoende voor twee personen om comfortabel samen te slapen. Toch heb je net even die paar centimeters winst op een echt kingsize bed. Een aantal centimeters die er soms voor zorgen dat het bed precies past in jouw slaapkamer. 

Bovendien vinden we het bij BedNL belangrijk dat er voor ieder budget een heerlijke boxspring te koop is. Kies bijvoorbeeld voor ons instapmodel: de boxspring Sand. Voor een zeer redelijk bedrag kun je bij BedNL je eigen boxspring samenstellen!

Een boxspring van 160×200 kopen: hier moet je op letten

Een boxspring is een grote aankoop. Geen wonder dus dat je daar de tijd voor wil nemen en vooral niet de verkeerde beslissing wil maken. Ga je een boxspring van 160×200 kopen? Dan zit je bij BedNL goed.

Wat onze bedden zo uniek maakt, is dat jij ze mag samenstellen. Het komt niet vaak voor dat je voor deze bedragen zoveel vrijheid hebt in het samenstellen van je boxspring. Wij vinden het bij BedNL belangrijk dat jij waar krijgt voor je geld. Daarom bieden wij iedereen veel keuzes om zelf een droombed samen te stellen.

Kies niet alleen een boxspring van 160×200 maar bekijk ook eens de andere maten. Van de smalste eenpersoonsbedden tot luxe en gigantische tweepersoonsbedden: we hebben het allemaal. Maar daar houdt het niet op. Je kiest ook je eigen kleuren en materialen voor de boxspring. Online zijn maar liefst 12 meubelstoffen beschikbaar. Zit jouw kleur er niet tussen? Neem dan contact met ons op want er zijn nog honderden andere opties. 

Ook de hoogte, matrassen, toppers en extra functies kies je allemaal zelf. In ons handige keuzemenu stel je jouw bed samen. Wij gaan direct voor je aan de slag! 

Een goedkope boxspring van 160×200? Bij BedNL zit je goed

Dat je een boxspring volledig zelf kunt samenstellen bij BedNL, betekent nog niet dat je de hoofdprijs betaalt. Wij vinden het belangrijk dat iedereen het bed van zijn of haar dromen kan samenstellen. Daarom vind je bij ons ook gewoon een goedkope boxspring van 160×200.

Dat je bij BedNL betaalbare boxspring kunt kopen, betekent niet dat we geen oog hebben voor kwaliteit. Bij BedNL gebruiken we duurzame materialen die met zorg worden ontworpen en geproduceerd. Al onze bedden zijn gemaakt van A kwaliteit materialen in onze eigen fabrieken. 

Een goedkope boxspring van 160×200 betekent vaak dat je kiest voor een standaard model waar je niet van kunt afwijken. Bij BedNL is dat anders. Zelfs onze meest betaalbare boxsprings kun je volledig zelf samenstellen, van de kleuren en materialen tot het hoofdbord en de topper.

Kies je boxspring van 160×200 compleet uit bij BedNL

boxspring van 160×200 compleet zelf uitzoeken kan vaak niet voor de lage prijzen van BedNL. Bij ons kan het wel. Waarom? Omdat al onze boxsprings op Hollandse bodem worden gemaakt, onder ons eigen private label. Daardoor kunnen we niet alleen kwaliteit garanderen maar ook de beste prijzen hanteren.

Kies bij BedNL uit tientallen hoofdborden, materialen en stoffen. Wil je iets dat niet op de website staat? Neem contact met ons op. Vaak hebben we nog veel meer opties voor je in onze showroom. Kom gerust een keer langs!

Een boxspring van 160×200 samenstellen begint bij het hoofdbord. Kies het type patroon dat je graag ziet. Een neutrale vlakke versie is beschikbaar, maar ook bijzondere vormen behoren tot de mogelijkheden. Kies vervolgens de stof en kleur van je boxspring. Extra opties zoals een topper, bijpassend tv-meubel of een dekenkist zijn ook mogelijk.

Bekijk gerust eens de opties op onze website. Al onze modellen zijn beschikbaar in een boxspring van 160×200. Alle producten zijn van A kwaliteit en duurzaam. Bij BedNL zit je altijd goed!

De voordelen van een elektrische boxspring van 160×200

Ook onze boxspring Rivier is beschikbaar in de maten van 160×200. Een elektrische boxspring van 160×200 is dus ook beschikbaar, want dit model is elektrisch verstelbaar. Dat heeft veel voordelen voor je nachtrust.

Een elektrisch verstelbaar bed is aan te passen aan jouw slaaphouding. Ieder mens is anders. We slapen dan ook allemaal net iets anders. Lig jij graag op je rug? Of vind je slapen op je buik juist prettiger? Misschien vind je het fijn als je benen iets verhoogd liggen? Het kan allemaal met een elektrische boxspring.

Neem dus een kijkje op BedNL en je vindt ongetwijfeld de boxspring van 160×200 die helemaal past bij jouw wensen. We helpen je graag aan de perfecte nachtrust!

Veelgestelde vragen over Boxsprings

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nunc vel varius nunc, nec facilisis tellus. Maecenas orci arcu, aliquam nec lorem id, lobortis congue libero. Sed turpis ex, auctor sit amet ligula non, tempus eleifend libero. Etiam porttitor gravida eleifend. Sed interdum velit vel sodales maximus. Phasellus viverra auctor tortor in pulvinar.

Een goed bed gaat lang mee. Je wilt dan ook een bed dat past bij jouw wensen.