privacyverklaring

Best Bedden B.V. respecteert de privacy van de bezoekers van haar website, in het bijzonder de rechten
van bezoekers met betrekking tot de geautomatiseerde verwerking van persoonsgegevens. Vanwege
volledige transparantie met onze klanten hebben wij daarom een beleid geformuleerd en
geïmplementeerd met betrekking tot deze verwerkingen zelf, het doel ervan alsook de mogelijkheden
voor betrokkenen om hun de rechten zo goed mogelijk te kunnen uitoefenen.
Voor alle aanvullende informatie over de bescherming van persoonsgegevens kunt u terecht op de
website van de Autoriteit persoonsgegevens: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl.
Totdat u op de website het gebruik van cookies en andere tracking systems accepteert, plaatsen wij geen
niet-geanonimiseerde analytische cookies en/of tracking cookies op uw computer, mobiele telefoon of
tablet.
Met het voortzetten van het bezoek van deze website accepteert u de volgende gebruikersvoorwaarden.
De huidige op de website beschikbare versie van de privacy policy is de enige versie die van toepassing
is zolang u de website bezoekt, totdat een nieuwe versie de huidige versie vervangt.
Artikel 1 – Wettelijke bepalingen

  1. Website (hierna ook “De website”): bednl.nl
  2. Verantwoordelijke voor de verwerking van persoonsgegevens (Hierna ook: “De beheerder”): Best
    Bedden B.V., gevestigd te Cruquiusweg 2-C, 6827BL Arnhem, kvk-nummer: 66683580.
    Artikel 2 – Toegang tot de website
    De toegang tot de website en het gebruik is strikt persoonlijk. U zult deze website alsook de gegevens en
    informatie die daarop verstrekt worden niet gebruiken voor commerciële, politieke of publicitaire
    doeleinden, dan wel voor enige commerciële aanbiedingen en in het bijzonder niet gebruiken voor
    ongevraagde elektronische aanbiedingen.
    Artikel 3 – De content van de website
    Alle merken, afbeeldingen, teksten, commentaren, illustraties, (animatie)plaatjes, videobeelden,
    geluiden, alsook alle technische applicaties die gebruikt kunnen worden om de website te laten
    functioneren en meer in het algemeen alle onderdelen die op deze site zijn gebruikt, zijn beschermd bij
    wet door intellectuele eigendomsrechten. Iedere reproductie, herhaling, gebruik of aanpassing, op welke
    wijze dan ook, van het geheel of slechts een onderdeel ervan, met inbegrip van de technische
    applicaties, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de verantwoordelijke, is ten strengste
    verboden. Indien de beheerder niet meteen actie onderneemt tegen enig inbreuk, kan dat niet worden
    opgevat als stilzwijgende toestemming dan wel het afzien van rechtsvervolging.
    Artikel 4 – Het beheer van de website
    Voor het goede beheer van de website kan de beheerder op ieder moment:
    • de toegang aan een bepaalde categorie bezoekers schorsen, onderbreken of beperken tot de
    gehele of een gedeelte van de website
    • alle informatie verwijderen die het functioneren van de website kan verstoren of in strijd is met
    nationale of internationale wetgeving of in strijd is met internet-etiquette
    • de website tijdelijk niet beschikbaar hebben teneinde updates uit te kunnen voeren
    Artikel 5 – Verantwoordelijkheden
    De beheerder is in geen geval verantwoordelijk voor falen, storingen, moeilijkheden of onderbrekingen
    van het functioneren van de website, waardoor de website of een van zijn functionaliteiten niet
    toegankelijk is. De wijze waarop u verbinding zoekt met de website is uw eigen verantwoordelijkheid.
    U dient zelf alle geschikte maatregelen te treffen om uw apparatuur en uw gegevens te beschermen
    tegen onder andere virusaanvallen op het internet. U bent bovendien zelf verantwoordelijk voor de
    websites en de gegevens die u op internet raadpleegt.
    De beheerder is niet aansprakelijk voor juridische procedures die tegen u worden gevoerd:
    • vanwege het gebruik van de website of diensten toegankelijk via internet
    • vanwege het schenden van de voorwaarden van deze privacy policy
    De beheerder is niet verantwoordelijk voor enige schade die u zelf oploopt, dan wel derden of uw
    apparatuur oplopen als gevolg van uw verbinding met of het gebruik van de website. U zult zich
    onthouden van iedere actie tegen de beheerder als gevolg hiervan.
    Indien de beheerder betrokken raakt bij een geschil als gevolg van uw gebruik van deze website, is hij
    gerechtigd alle schade die hij dientengevolge lijdt en nog zal lijden op u te verhalen.
    Artikel 6 – Het verzamelen van gegevens
    Uw gegevens worden verzameld door Best Bedden B.V. en (een) externe verwerker(s). Onder
    persoonsgegevens worden verstaan: alle informatie over een geïdentificeerde of identificeerbare
    natuurlijke persoon; als identificeerbaar wordt beschouwd een natuurlijke persoon die direct of indirect
    kan worden geïdentificeerd, met name aan de hand van een identificator zoals een naam, een
    identificatienummer, locatiegegevens, een online identificator of een of meer elementen die kenmerkend
    zijn voor de fysieke, fysiologische, genetische, psychische, economische, culturele of sociale identiteit.
    De persoonsgegevens die op de website worden verzameld worden hoofdzakelijk gebruikt door de
    beheerder voor het onderhouden van relaties met u en indien aan de orde voor het verwerken van uw
    bestellingen.
    Artikel 7 – Uw rechten met betrekking tot uw gegevens
    Op grond van artikel 13 lid 2 sub b AVG heeft eenieder recht op inzage van en rectificatie of wissing
    van zijn persoonsgegevens of beperking van de hem betreffende verwerking, alsmede het recht tegen de
    verwerking bezwaar te maken en het recht op gegevensoverdraagbaarheid. U kunt deze rechten
    uitoefenen door contact met ons op te nemen via niels@bestbedden.nl.
    Ieder verzoek daartoe dient te worden vergezeld van een kopie van een geldig identiteitsbewijs, waarop
    u uw handtekening heeft gezet en onder vermelding van het adres waarop er met u contact kan worden
    opgenomen. Binnen 1 maand na het ingediende verzoek, krijgt u antwoord op uw verzoek. Afhankelijk
    van de complexiteit van de verzoeken en het aantal van de verzoeken kan deze termijn indien nodig met
    2 maanden worden verlengd.
    Artikel 8 – Verwerking van persoonsgegevens
    In geval van schending van enige wet- of regelgeving, waarvan de bezoeker wordt verdacht en waarvoor
    de autoriteiten persoonsgegevens nodig hebben die de beheerder heeft verzameld, worden deze aan hen
    verstrekt na een uitdrukkelijk en gemotiveerd verzoek van die autoriteiten, waarna deze
    persoonsgegevens mitsdien niet meer onder de bescherming van de bepalingen van deze
    privacyverklaring vallen.
    Indien bepaalde informatie noodzakelijk is om toegang te krijgen tot bepaalde functionaliteiten van de
    website, zal de verantwoordelijke het verplichte karakter van deze informatie aangeven op het moment
    van het vragen van de gegevens.
    Artikel 9 – Commerciële aanbiedingen
    U kunt commerciële aanbiedingen krijgen van de beheerder. Indien u deze niet (meer) wenst te
    ontvangen, stuurt u een mail naar het volgende adres: niels@bestbedden.nl.
    Indien u tijdens het bezoek van de website enige persoonsgegevens tegenkomt, dient u zich te
    onthouden van het verzamelen ervan of van enig ander ongeoorloofd gebruik alsook van iedere daad die
    een inbreuk op de persoonlijke levenssfeer van die perso(o)n(en) oplevert. De beheerder is in geen geval
    verantwoordelijk in bovengenoemde situaties.
    Artikel 10 – Bewaartermijn gegevens
    De door de beheerder van website verzamelde gegevens worden gebruikt en bewaard voor de duur zoals
    deze bij wet is bepaald.
    Artikel 11 – Cookies
  3. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij bezoek aan onze website geplaatst wordt op de harde schijf
    van uw computer. Een cookie bevat gegevens zodat u bij elk bezoek aan onze website als bezoeker kan
    worden herkend. Het is dan mogelijk om onze website speciaal op u in te stellen en het inloggen te
    vergemakkelijken. Wanneer u onze website bezoekt, verschijnt er een banner waarmee we
    u informeren over het gebruik van cookies. Bij verder gebruik van onze website accepteert u het
    gebruik ervan. Uw toestemming is geldig voor een periode van dertien maanden.
  4. Wij gebruiken de volgende soorten cookies op onze website:
  • Functionele cookies: zoals sessie- en login cookies voor het bijhouden van sessie- en inloginformatie.
  • Geanonimiseerde Analytische cookies: om inzage te krijgen in het bezoek aan onze website op basis
    van informatie over bezoekersaantallen, populaire pagina’s en onderwerpen. Op deze wijze kunnen we
    de communicatie en informatievoorziening beter afstemmen op de behoeften van bezoekers van onze
    website. We kunnen niet zien wie onze websites bezoekt of vanaf welke pc het bezoek plaatsvindt.
  • Tracking cookies: zoals advertentiecookies die zijn bedoeld voor het tonen van relevante advertenties.
    Uit de informatie over bezochte websites kunnen persoonlijke interesses worden afgeleid. Daarmee
    kunnen organisaties hun websitebezoekers bijvoorbeeld gerichte advertenties tonen. Tracking cookies
    maken het mogelijk om profielen van mensen op te stellen en hen anders te behandelen. Met tracking
    cookies worden doorgaans persoonsgegevens verwerkt.
  1. Meer specifiek gebruiken wij de volgende cookies:
  • Facebook (tracking cookie)
  • Google Adwords (tracking cookie)
  1. Wanneer u onze website bezoekt kunnen cookies afkomstig van de verantwoordelijke en/of derden op
    uw apparatuur worden geïnstalleerd.
  2. Voor meer informatie over het gebruik, het beheer en het verwijderen van cookies voor elk
    besturingstype, nodigen wij u uit om de volgende link te raadplegen:
    https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/onderwerpen/internet-telefoon-tv-en-post/cookies#faq
    Artikel 12 – Beeldmateriaal en aangeboden producten
    Aan het beeldmateriaal dat behoort bij de aangeboden producten op de website kunnen geen rechten
    worden ontleend.
    Artikel 13 – Toepasselijk recht
    Op deze voorwaarden is Nederlands Recht van toepassing. De rechtbank van de vestigingsplaats van de
    beheerder is exclusief bevoegd bij eventuele geschillen omtrent deze voorwaarden, behoudens wanneer
    hierop een wettelijke uitzondering van toepassing is.
    Artikel 14 – Contact
    Voor vragen, productinformatie of informatie over de website zelf, kunt u zich richten tot: Niels
    Koster, niels@bestbedden.nl, 026 339 2326.
    Deze privacyverklaring is van toepassing sinds tot nader order
× Whatsapp ons!