Boxsprings

De beste kwaliteit boxsprings, matrasssen en toppers vanuit eigen fabriek in Arnhem.


Boxsprings

Toont alle 5 resultaten

Boxsprings

Een 100% Nederlands gefabriceerde boxspring kopen, topkwaliteit!

Overweeg je een boxspring te kopen? Sinds jaar en dag is de boxspring misschien wel het meest verkochte type bed. Vreemd is dat niet, want een boxspring staat voor comfort, goede nachtrust en luxe. Het is een type bed dat lang meegaat en bij BedNL met nauwkeurigheid wordt geproduceerd.

Onze boxsprings worden op Hollandse bodem gemaakt. Vrijwel alle onderdelen van je nieuwe boxspring van BedNL worden onder ons eigen private label geproduceerd. Daardoor kan BedNL kwaliteit garanderen. Bovendien is er veel mogelijk. Elke order maken wij op maat voor de klant.

A-merk kwaliteit

Alle onderdelen van de boxsprings bij BedNL zijn van A-merk kwaliteit. Bovendien zijn er veel hoofdborden, materialen en stoffen om uit te kiezen. Stel jouw ideale boxspring zelf samen door te kiezen uit één van de 12 beschikbare meubelstoffen. Kwaliteit en gangbaarheid zijn daarbij ons uitgangspunt.

Wil je nog meer keuze? In onze showroom zijn er honderden andere stoffen om uit te kiezen. Kom gerust een keer langs!

Boxspring

De term ‘boxspring’ staat voor een bepaald type bed dat razend populair is. Voorheen zag je ze met name in hotels, maar tegenwoordig heeft menig slaapkamer in een woonhuis ook zo’n bed staan. Wil je ook een boxspring kopen maar twijfel je nog? Dan is het goed om te begrijpen wat je precies in huis haalt.

Luxe en comfort

Boxsprings staan voor luxe en comfort. Dit type bed wordt vaak gezien als aanzienlijk aangenamer dan een bed met lattenbodem. De verhoogde mate van comfort komt onder andere door de samenstelling van boxsprings. Ze bestaan uit de boxspring zelf, een onderstel opgebouwd uit een doosvormige basis met sterke veren. De boxspring is echter pas echt compleet met een matras, topper en een hoofdbord. De combinatie van deze producten zorgt voor een écht goede nachtrust.

Duurzaamheid

Een boxspring kopen doe je niet alleen voor het comfort. Je doet het ook voor de duurzaamheid. Waar veel matrassen en bedbodems snel doorzakken, blijft een boxspring van BedNL jarenlang goed. Dat wil zeggen dat er minimale kuilvorming plaatsvindt en je niet bang hoeft te zijn voor slechte kwaliteit van de stoffering. Alle boxsprings van BedNL zijn kwaliteitsproducten welke met de beste zorg worden samengesteld.

Type boxsprings

Er is niet één type boxspring verkrijgbaar bij BedNL, maar vier! We hebben een groot assortiment waardoor we kunnen garanderen dat er een goede boxspring voor jou beschikbaar is. Kies bijvoorbeeld het basismodel STRAND. Voor een scherpe prijs heb je toch optimaal slaapcomfort dankzij de degelijke boxen. Combineer het met een stevig pocketveringmatras of koudschuim en je ligt de hele nacht heerlijk.

Wil je liever meer stevigheid in huis halen? Met de boxspring DELTA krijg je extra dikke boxen. Langdurige stevigheid is gegarandeerd. Bovendien straalt dit type luxe uit die andere bedden niet kunnen evenaren. Ons assortiment reikt nog veel verder dan dit.

Matrassen en toppers

Naast de verschillende boxsprings kun je bij BedNL ook terecht voor matrassen en toppers. Zo maak je jouw slaapervaring helemaal af. Een boxspring kopen doe je vaak in combinatie met een matras. Bij BedNL kun je kiezen uit verschillende matrassen van onder andere koudschuim en pocketvering. Alle bedden zijn bovendien verkrijgbaar in meerdere maten, van eenpersoons tot extra lang én extra breed.

Veelgestelde vragen over Boxsprings

In tegenstelling tot veel andere bedden, bestaan boxsprings uit meerdere losse onderdelen. Deze kun je bij Bed.nl zelf uitzoeken en samenstellen. In feite spreken we dus van een boxspringcombinatie die voor je op maat gemaakt is.

De boxsprings zelf zijn de basis van elke boxspringcombinatie. De term komt uit het Engels en betekent letterlijk ‘doos veren’. Dat is dan ook precies wat een boxspring is: een doos ofwel een box, waarin veren worden gespannen. De box is van hout. De veren worden in de houten box geknoopt. Die veren zijn doorgaans van metaal en voorzien van een toplaag van wol of een ander ademend materiaal.

De boxspring is dus je bedbodem. Daar bovenop leg je het matras. Op boxsprings kun je allerlei soorten matrassen leggen, maar de meest voorkomende keuze is het pocketvering matras. Dit is een stevige en duurzame optie. Er kiezen echter ook steeds meer mensen voor een matras van (gedeeltelijk) koudschuim. Dit materiaal ademt en houdt je koel tijdens warme nachten. Bed.nl biedt je veel keuze. Kies de hardheid en het comfort dat bij jouw smaak past.

Een topper of topmatras is kenmerkend voor een boxspring. Het is een dun matras minimaal 5 en maximaal 20 centimeter dik. Je legt het bovenop het grotere matras. De topper is niet noodzakelijk maar wel aan te raden bij een boxspring. Het verhoogt je comfort en de duurzaamheid van het matras eronder. Bij Bed.nl zijn alle matrassen en toppers bovendien voorzien van een anti-slip laag.

Een boxspring kopen betekent bij uitstek dat je een bed met hoofdbord koopt. De hoofdborden van Bed.nl worden allen met nauwkeurigheid gemaakt en met de hand afgewerkt. Elk type bed heeft een uniek hoofdbord, met of zonder design.

Je denkt wellicht: wat is nu precies het verschil tussen ‘normale’ bedden en boxsprings? Boxsprings hebben een aantal unieke eigenschappen die je in een andere bedbodem niet vindt.

Een boxspringcombinatie bestaat altijd uit een onderstel: dat is de boxspring zelf. Dit onderstel is gemaakt van hout, bekleed met stof en gevuld met springveren. Hier bovenop leg je een matras en eventueel een matrastopper.

Een normaal bed bestaat vaak uit slechts een frame van staal of hout waarin een bodem ligt, vaak in de vorm van latten. Hierin leg je een matras. Het heeft dus minder stevigheid en minder lagen dan de boxspring. Dit heeft invloed op je nachtrust en comfort.

Een boxspring kopen bij Bed.nl betekent dat je een aantal keuzes maakt. Je kunt jouw bed namelijk zelf samenstellen. Al onze boxsprings zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal en worden met de hand geproduceerd in onze fabriek in Nederland.

Behalve die bedbodem kun je echter nog meer onderdelen zelf kiezen. Bij Bed.nl kun je uit alle gangbare maten kiezen als het gaat om boxsprings en matrassen maar ook afwijkende maten produceren wij met gemak voor je. Selecteer uit meer dan tien soorten een matras dat voldoet aan jouw wensen. Ook de gebruikte stoffen, patronen en hoofdbords kun je gemakkelijk zelf uitkiezen op onze website Bed.nl.

Zelfs voor wie op zoek is naar een elektrisch verstelbaar bed heeft Bed.nl een goede optie. Onze elektrische boxspring RIVIER is met een motortje te verstellen naar de gewenste houding. Ook deze boxsprings worden volledig in onze eigen fabriek in Nederland gemaakt. De krachtige motor gaat lang mee en werkt soepel.

Hoe geweldig een boxspring ook is: het samenstellen ervan moet je met nauwkeurigheid doen. Zo voorkom je miskopen, want slaapcomfort is zeer persoonlijk.

Kies een matras dat voldoet aan jouw wensen. Slaap je liever op je zij, of juist op je rug? Ben je langer dan gemiddeld, of breder? Heb je het snel warm ‘s nachts, of juist niet? Al deze vragen hebben invloed op het matras en de topper die het beste bij jou passen.

Vergeet ook niet dat een complete boxspring kopen betekent dat je een boxspring combinatie in huis haalt. Vaak zijn die boxsprings hoger dan je van een normaal bed gewend bent. Houd daar rekening mee.

Je hebt nu alle informatie die nodig is om de ideale boxspring voor jouw slaapcomfort te kiezen. Bij Bed.nl kun je altijd terecht voor een boxspring op maat die volledig voldoet aan jouw wensen!