hoofdborden

Twijfelaar boxspring

De twijfelaar: een ruime boxspring voor in een kamer met minder ruimte  

Wanneer je opzoek bent naar een ruime boxspring, maar niet de ruimte hebt voor een tweepersoons boxspring is een twijfelaar de ideale oplossing. Een twijfelaar is een boxspring van 120 cm of 140 cm breed. Dit is ruim genoeg voor één persoon, maar zou ook voor twee personen kunnen. Deze maat boxspring is perfect voor een logeerkamer, studenten die niet teveel ruimte in beslag willen laten nemen door hun bed of voor mensen die ervan houden om lekker breed te liggen.

De twijfelaar boxsprings van BedNL

Twijfelaar zelf samenstellen

Alle modellen boxspring (zowel vlak als elektrisch) die wij hebben zijn verkrijgbaar in de afmeting 120×200 cm of 140×200 cm. Mocht de lengtemaat niet goed zijn, dan is 120×190 cm of 140×190 cm mogelijk, maar ook 120×210 cm, 140×210 cm, 120×220 cm of 140×220 cm. Net wat jij wilt.

Naast de verschillende afmetingen zijn er ook verschillende mogelijkheden betreft de stof, kleur en het type hoofdbord. Kortom: alles is mogelijk!

boxspring-twijfelaar

Optimaal slaapcomfort in een twijfelaar boxspring 

Niets gaat ten koste van het slaapcomfort. Door de combinatie van de juiste box met matras en eventuele topper zijn onze twijfelaar boxsprings voor iedereen een heerlijk bed.

Wanneer je voor een twijfelaar gaat met topper is het matras gestoffeerd. Dat wilt zeggen dat het matras dezelfde stof en kleur krijgt als het hoofdbord en de box. De topper is hierbij het enige onderdeel dat opgemaakt hoeft te worden.

Dit hoeft echter niet verplicht. Model Strand en ons éénpersoons model hebben beide geen topper en dus een wit matras. Bij deze uitvoering moet het matras opgemaakt worden. De matrassen zijn standaard pocketmatrassen. Dit geeft een stevige, maar goede ondersteuning. Wanneer er een topmatras op het gestoffeerde matras ligt, ligt dit over het algemeen iets zachter. De topper dient dan als afdeklaag van het matras. Bij een wit matras (zonder topper) zit deze afdeklaag in het matras verwerkt, op de pocketveren. Vandaar dat er dan geen topper nodig is.