advies-nodig-blog

Waar moet ik op letten bij het kopen van een boxspring?

Waar moet je op letten?

Wanneer je op het internet opzoek gaat naar je nieuwe boxspring, matras of topper is het aanbod enorm. Maar waar moet je op letten? Wat is belangrijk? En vooral: wat is voor jou belangrijk? Bij elk product staat vaak een volledige omschrijving met benamingen die niet bij iedereen bekend zijn. Maar hoe weet je dan wat geschikt is voor jou?
 
Door te vragen! Op verschillende manieren valt er contact op te nemen met ons. Onderstaand zie je de manieren staan. Dus twijfel je of is er iets niet helemaal duidelijk? Geen probleem! Wij helpen je graag.
Op werkdagen zijn wij bereikbaar van 08:00 uur tot 17:00 uur. Echter kan het zo zijn dat er ook gereageerd wordt buiten deze werktijden om. Twijfel daarom niet om contact op te nemen! Wij helpen maar al te graag!

Whatsapp

Middels de button rechtsonder kan er direct via Whatsapp contact opgenomen worden. Wanneer je de pagina met een telefoon bezoekt, word je automatisch doorverwezen naar Whatsapp. Open je nou de link via de computer of laptop? Dan word je doorverwezen naar een andere pagina die uitleg geeft over hoe je ons kan bereiken via Whatsapp.

Het mag over alles gaan. De verschillende boxsprings die wij verkopen, waar je op moet letten, een bepaald soort matras of topper, maar ook de levertijd of manier van betalen bijvoorbeeld. Alle vragen mogen gesteld worden.

Telefonisch

Een andere manier om ons te benaderen voor wanneer je advies nodig hebt is telefonisch. Als je de website bezoekt kan je naar beneden scrollen om ons nummer te zien. Ook kan je via de contactpagina onze gegevens vinden.

Maar wanneer je deze pagina via de telefoon bezoekt en op de Bel button klikt, zal je de vraag krijgen of je wilt bellen. Het nummer staat automatisch in beeld.

E-mail

Ook kan er contact met ons worden opgenomen door middel van de mail.  Alle vragen zijn juist en welkom. Dus houd je niet van telefonisch contact? Of is de mail makkelijker? Dan zien wij graag een mail tegemoet! 

Social media

Een laatste mogelijkheid om contact op te nemen voor wanneer er advies nodig is, is door middel van onze social media kanalen.

Wij zijn via verschillende kanalen te bereiken. Zo zijn wij te vinden op Facebook, Instagram en LinkedIn.

Niet alleen beantwoorden wij hier de vragen die binnenkomen. We delen ook foto’s en video’s of berichten. Denk hierbij aan deze blogpost of een filmpje waardoor je ziet hoe het er bij ons bedrijf aan toe gaat. 

Nieuwsgierig geworden? Neem dan snel een kijkje en vergeet ons niet te liken! Zo blijf je goed op de hoogte!