boxspring strand

Boxspring Strand | Perfecte basis

Instapmodel

Boxspring Strand is één van de vier modellen die wij verkopen. Deze betaalbare set heeft alles wat je zoekt in een boxspring. Het is modern, eigentijds en naar eigen wensen aan te passen. Met een goede basis!

Hoofdbord

Bij dit model heb je de keuze uit acht verschillende hoofdborden. Alle hoofdborden hebben een afmeting van 110 cm hoog en 10 cm dik, maar verschillen van vorm en dus uitstraling. Door de ruime keuze zit er voor ieder een favoriet bij.

De (onder)boxen

Na het hoofdbord komen de boxen. Die zijn ca. 20 cm hoog en worden aan het hoofdbord bevestigd. Onder de boxen komen zes kunststofpoten van ca. 12 cm te zitten. Dit maakt het erg makkelijk om onder de boxspring te stofzuigen.

Wat ook een groot pluspunt is, is dat de bovenkant van de boxen voorzien zijn van  anti slip. Je zult dus geen last hebben van schuivende matrassen, omdat deze door de anti slip goed op de boxen blijven liggen.

Boxspring Strand

Enthousiast geworden over dit model?
Klik dan snel verder om te bestellen!

De matrassen

De matrassen die bij boxspring Strand zitten zijn een 7-zone pocketveer matras met aan beide kanten een afdeklaag van 3 cm HR koudschuim. De boxspring kan zowel met gestoffeerde matrassen en een topper als zonder topper (en dus met witte matrassen).

In de vorige blog worden de kenmerken van de matrassen en soorten schuim omschreven.

De topper

Een topper is optioneel en er zijn twee keuzes: HR koudschuim en traagschuim:

HR koudschuim topper
Die van HR koudschuim biedt een stevige en goede ondersteuning. Tevens voelt het schuim niet te warm of te koud aan, waardoor het zorgt voor voor een goede vochtregulatie wanneer je slaapt. Wanneer je ervoor kiest om deze te nemen, heeft u de keuze uit twee verschillende maten: 7 cm dik en 12 cm dik.

Traagschuim topper
De traagschuim topper biedt, net zoals de koudschuim topper, een stevige en goede ondersteuning. Alleen zorgt traagschuim ervoor dat je langzaam in de topper wegzakt en werkt het drukverlagend. Het reageert op lichaamswarmte, waardoor het in het begin nog even stevig kan aanvoelen.