Elektrische boxspring

De beste kwaliteit boxsprings, matrasssen en toppers vanuit eigen fabriek in Arnhem.


Elektrische boxspring

Enig resultaat

Elektrische boxspring

Optimale nachtrust met een elektrische boxspring

Ieder mens heeft andere wensen op het gebied van nachtrust. De één ligt graag op de zij, de ander op de rug. Afhankelijk van hoe je slaapt, heb je op verschillende punten in je lichaam ondersteuning nodig van je bed. Een elektrische boxspring helpt daarbij.

Een elektrische boxspring heeft een verstelbare bedbodem met een bedkern die meebeweegt. Met een afstandsbediening kun je het bed zo aanpassen dat het optimale ondersteuning biedt. Zo kun je bijvoorbeeld automatisch het hoofdeinde kantelen. Ook kun je het voeteneinde besturen zodat je met de benen of knieën verhoogd kunt slapen.

Je partner en jij hebben niet dezelfde slaapbehoefte of slaaphouding? Met een elektrische boxspring kun je een tweepersoonsbed per zijde aanpassen. Zo kiezen jullie beide voor de meest comfortabele nachtrust terwijl je toch samen slaapt.

Een elektrische boxspring kopen van BedNL

Bij BedNL kun je alle boxspringcombinaties geheel zelf samenstellen. Dat is voor de elektrische boxsprings niet anders. Wil jij ook een elektrische boxspring kopen? Dan heb je bij ons veel keuze.

Met de optie van meerdere meubelstoffen, toppers, hoofdborden en meer stel je het bed van je dromen samen. Uniek aan BedNL is dat wij je bed volledig zelf produceren. Dat betekent dat jouw boxspringcombinatie direct vanuit onze fabriek naar jouw slaapkamer gaat.

Een elektrische boxspring kopen op maat betekent ook dat we jouw nieuwe bed speciaal voor jou maken. Van order tot levering kun je maatwerk verwachten. Elke order is bij ons namelijk uniek en verdient onze volledige aandacht.

Er gebeurt dus nogal wat voordat je nieuwe bed bij jou in de slaapkamer staat. Van het bouwen van de bedbodems tot het stofferen van het hoofdbord: we doen het allemaal zelf. Omdat BedNL al deze processen onder één dak heeft, kunnen we snel en nauwkeurig schakelen op jouw wensen.

Elektrisch verstelbare boxspring zelf samenstellen

Een elektrisch verstelbare boxspring is voor de meeste mensen een grote uitgave. Dat weten we bij BedNL maar al te goed. Je wil daarom graag dat het bed tot in detail aangepast is op jouw wensen. Daarom kun je bij ons een elektrische boxspring kopen die niet alleen praktisch maar ook smaakgericht is.

Wij vinden namelijk dat het bed van je dromen meer is dan een boxspring in de juiste maat. Daarom kun je op onze website kiezen uit volop extra opties. In onze showroom is zelfs nog meer mogelijk!

Volop keuze in meubelstoffen

Met smaak valt niet te twisten. Daarom bied BedNL online keuze uit maar liefst 12 zorgvuldig samengestelde meubelstoffen voor al haar boxsprings. De stoffen zijn gekozen op basis van kwaliteit en gangbaarheid. Zit jouw ideale stof er niet tussen? Kom naar onze showroom voor nog meer mogelijkheden en honderden stoffen om uit te kiezen.

Niet alleen zijn er veel verschillende kleuren beschikbaar op onze website én in onze showroom. Bij BedNL vinden we het ook belangrijk om je keuze te bieden uit materiaalsamenstellingen. Daarom kun je onder andere kiezen voor zachte stoffen, kunstleer en nog meer.

Uniek design hoofdbord

Een boxspring is niet compleet zonder hoofdbord. Dat geldt ook voor de elektrisch verstelbare boxspring. Kies uit maar liefst 8 bijzondere designs, van een effen hoofdbord tot opvallende patronen.

Ga bijvoorbeeld voor het hoofdbord Brabant als je een opvallend bed wil met een hoofdbord dat gezien mag worden. Wil je juist een neutrale achterwand die niet zo opvalt? Dan is hoofdbord Flevoland voor jou.

Kies je maat en topper

Een elektrische boxspring kopen doe je niet zonder topper. Bovenop je matras plaats je een topmatras om te zorgen voor extra comfort. Een topper matras is bovendien de ideale manier om een bed iets te verzachten of juist te verharden. Kies bij BedNL uit meerdere toppers met elk unieke en comfortabele eigenschappen.

Ook de maat van je elektrisch verstelbare boxspring kun je helemaal zelf bepalen. Omdat wij alle orders op maat maken, zijn we niet gebonden aan conforme matrasmaten. Ben jij aan de lange kant, of wil je extra veel ruimte in de breedte? Elke maat die je kunt bedenken, kunnen wij voor je maken.

Volop extra opties bij BedNL

Met alleen een bed en matras ben je er nog niet. Want misschien wil jij wel één van onze extra opties toepassen. Kies bijvoorbeeld bijpassende nachtkastjes zodat je set helemaal klopt. Of bestel een bijpassende dekenkist met je elektrische boxspring. Zelfs een aangepast tv-meubel kun je bijbestellen!

Wil je iets dat je niet op onze website vindt? Neem dan contact op of bezoek onze showroom. Er is altijd nog meer mogelijk.

Veelgestelde vragen over Boxsprings

Ieder mens is anders. Onze slaapvoorkeuren en slaaphouding verschillen. Een elektrisch verstelbare boxspring zorgt ervoor dat je de houding kunt aannemen waarin jij het meeste tot rust komt. Je kunt de vormen van het matras simpelweg aanpassen aan jouw comfort. Met een afstandsbediening bestuur je de krachtige motor en verstel je bijvoorbeeld je rugleuning of verhoog je het voeteneinde.

Een tweepersoons boxspring bestaat bovendien uit twee delen die afzonderlijk van elkaar verstelbaar zijn. Daardoor is het mogelijk jouw deel van het bed aan te passen naar je voorkeuren, zonder je partner te storen.

Wanneer je een elektrische boxspring combinatie uitzoekt, dan is het goed een leverancier te kiezen met veel opties. Bij BedNL kun je jouw elektrisch verstelbare boxspring volledig zelf samenstellen. Kies een stille motor, een simpele afstandsbediening of een bijpassende dekenkist.

Het is daarnaast goed rekening te houden met de hoogte van je boxspringcombinatie. Deze bedden zijn per definitie hoger dan reguliere bedden. Een instaphoogte van ongeveer 60 tot 70 centimeter is gemiddeld.

Een eenpersoonsbed dat elektrisch verstelbaar is, biedt je de mogelijkheid je voeteneind en hoofdeinde afzonderlijk van elkaar in hoogte te verstellen. Zo vind je altijd de ideale houding voor jou.

Een elektrische boxspring voor twee personen biedt dezelfde opties maar dan tweemaal. Dat wil zeggen dat het bed is opgedeeld in twee helften welke je afzonderlijk van elkaar kunt instellen.

Elektrische boxsprings kunnen verder bij BedNL zoveel verschillen als jij wil. Je kunt jouw boxspringcombinatie immers volledig zelf samenstellen.

Een elektrische boxspring kopen is een investering. Althans, zo lijkt het in eerste instantie. Als je er echter rekening mee houdt dat de elektrisch verstelbare boxspring soms wel twee keer zo lang meegaat als een bed met reguliere lattenbodem, dan ben je juist goedkoop uit.

De gemiddelde technische levensduur van een elektrische boxspring is 20 tot 25 jaar. Dat is pas een goede investering!