aanpassen-samenstellen

Boxspring samenstellen of liever een boxspring op maat?

Verschillende mogelijkheden

Ons assortiment van boxsprings bestaat uit vier modellen: drie vlakke boxspings en één elektrische boxspring. Deze hebben ieder hun eigen soort box en matras, maar er kan wel het één en ander worden aangepast. Maar behalve het aanpassen van een boxspring is het bij BedNL ook mogelijk om een boxspring op maat te laten maken. Dit is vooral handig wanneer je wilt afwijken van de standaard maatvoering.

Zo kan je zelf een hoofdbord kiezen, maar ook de topper, stof en de kleur van de stof zijn aan te passen. Er zijn verschillende opties mogelijk, van kleine aanpassingen tot volledig zelf samenstellen. Wil je hier meer informatie over ontvangen, neem dan contact met ons op.

Zelf samenstellen

Nu kan het zo zijn dat u zelf een boxspring voor ogen heeft, maar deze niet bij de opties staat. Of dat u een mooie stof heeft gezien en deze wilt gebruiken. Dan is er gelukkig niks aan de hand. Doordat wij namelijk alles zelf produceren is ook vrijwel alles mogelijk.  Zo ook het zelf samenstellen.

Het is dan verstandig om contact met ons op te nemen of om een afspraak te maken om langs te komen. Wij kunnen dan de tijd nemen om uw wensen te bespreken en de mogelijkheden te laten zien. Ook zullen wij u van advies voorzien of tips geven, mocht u bepaalde ideeën hebben. Nogmaals: vrijwel alles is mogelijk.

Matrassen, toppers en kussens

Naast dat je een boxspring zelf kunt samenstellen, is er ook de mogelijkheid om matrassen of toppers te bestellen met een afwijkende maat. Dit kan soms nodig zijn wanneer je een matras of topper nodig hebt voor in een caravan, camper of boot. Deze hebben namelijk niet de standaardafmeting of -vorm. Hetzelfde geldt voor kussens.

Ook hierover kan je contact opnemen met ons. Wij helpen je graag!

matras-camper