sfeer rivier

Nieuwe kleuren

Toe aan een wat gewaagde kleur in de slaapkamer? BedNL heeft vier nieuwe kleuren toegevoegd die elk een statement maken in de slaapkamer. In plaats van een grijs-, zwart of beigetint kan je nu ook de boxspring bestelling in het blauw, roze, rood en groen. Een keer wat anders, maar zeker niet minder mooi! Het is even wat anders dan dat je wellicht gewend bent, maar waarom niet? Iedereen zal versteld staan van je nieuwe slaapkamer!

De verschillende nieuwe kleuren

Lime Green

Een sprekende groene tint die goed tot zijn recht komt in de slaapkamer. Deze kleur valt zowel met lichte- als donkere basistinten te combineren. Deze kleur valt lekker op in de slaapkamer en kan een echte eyecatcher zijn! 

Ice Blue

Een koele, maar zachte tint. Staat mooi in elk type slaapkamer. Of je nou van minimalistisch houdt of juist een combinatie van verschillende kleuren en materialen. De kleur kan makkelijk gecombineerd worden met elke andere kleur. 

Bordeaux

De romantische, warme kleur van de vier: bordeaux. Deze roodtint maakt de kamer gelijk meer romantisch. Doordat het een wat diepere roodtint is, is de kans groot dat je er niet snel op uitgekeken raakt! Subtiel, maar toch ook een tikkeltje gedurfd.

Blush

Een mooie, zachte, maar toch aanwezige kleur. Een keer wat anders dan anders. Maar wat kan deze kleur goed tot zijn recht komen wanneer je wilt gaan voor een rustige slaapkamer. Of juist opvallen in een ruimte met donkere muren.

 

 

Mogelijk bij al onze modellen

Benieuwd geworden naar de nieuwe kleuren? Ga dan nu snel naar Boxspring Strand. Hier krijg je ons model in alle vier de kleuren te zien.

Liever een ander model in één van deze kleuren? Dat is ook mogelijk! Al onze modellen (Strand, Polder, Delta, Elektrisch en Éénpersoons) kunnen in de nieuwe kleuren.

nieuwe-kleuren