hoofdborden

Maatwerk boxspring

Speciale wensen? Alles is mogelijk!  

Een groot voordeel aan BedNL is dat alles in onze eigen fabriek wordt geproduceerd. Dit zorgt voor veel verschillende mogelijkheden, waaronder maatwerk. Denk hierbij aan een hoofdbord met een afwijkende maat of een boxspringcombinatie in een eigen stof. Vrijwel alles is mogelijk. En om zeker te zijn dat het ook werkelijk mogelijk is, zullen wij eerst een afspraak inplannen om alle wensen goed te bespreken. Mocht er iets niet mogelijk zijn, dan zullen we samen kijken naar een oplossing. Kortom: we doen er alles aan om jouw wens te realiseren.

Alles is mogelijk

Wij zullen ons best doen om alles mogelijk te maken. Soms kan het zijn dat het wegens een technische reden niet mogelijk is om uw product te realiseren. Wij kijken dan wel eerst naar de mogelijkheden die er wel zijn voordat we ‘nee’ zeggen. Er is vrijwel altijd iets mogelijk namelijk. 

De beste manier om tot het gewenste resultaat te komen is door een afspraak in te plannen. Wij zullen dan zorgvuldig de tijd nemen om goed te bespreken wat de wensen precies zijn. Ook geven wij een kleine rondleiding door de fabriek, zodat jij zelf kan zien dat werkelijk alles hier vandaan komt. 

Voorbereiding betreft de afspraak 

Wanneer er een afspraak gemaakt is, kan het zo zijn dat wij vragen wat dingen mee te nemen. Het meeste zullen wij tijdens de afspraak maken en bespreken. Echter kan het zo zijn dat je een bepaalde stof mooi vindt of zelf een aantal métrage hebt dat gebruikt moet worden. In dat geval zien wij de stof graag vooraf. Dan kunnen wij namelijk beoordelen of het geschikt is om een boxspring mee te stofferen.

Ook de afmeting is van belang. Ga thuis goed na hoeveel ruimte u heeft en meet dit op. Houdt hierbij rekening met bijvoorbeeld een schuin plafond op stopcontacten die in gebruik zijn. Niet alleen is de afmeting van de ruimte van belang, ook de afmeting van de boxspring. Alle maten zijn mogelijk, maar houdt wel rekening met het beddengoed. De meeste winkels hebben alleen de standaard maten en het zou zonde zijn wanneer deze niet geschikt zijn voor jouw maat boxspring. Uiteindelijk wil toch dat het hoeslaken goed om de topper of matras past.

Mocht je zelf afbeeldingen hebben van voorbeelden, dan kan je dit tijdens het gesprek laten zien. Zo krijgen wij een idee betreft jouw ideale boxspring. Dit kan eventueel vooraf aan het gesprek naar ons gemaild worden. Dat geeft ons de mogelijkheid om alvast na te denken over het ontwerp en/of de mogelijkheden.