Boxspring 140x200

De beste kwaliteit boxsprings, matrasssen en toppers vanuit eigen fabriek in Arnhem.


Boxspring 140x200

Toont alle 4 resultaten

Boxspring 140x200

Boxsprings van Bed.nl komen in allerlei soorten maten.

Met name de boxspring van 140×200 is uitermate populair. Dit type bed past namelijk in iedere slaapkamer. De afmetingen zijn ideaal voor wie weinig ruimte heeft maar toch optimaal comfort in huis wil halen.

Een boxspring van 140×200 is een gangbare maat, maar toch uniek in zijn soort. Met een breedte van 140 centimeter is het bed een slag groter dan een twijfelaar. Toch is het ook een maat kleiner dan de meeste gangbare tweepersoonsbedden. Deze boxspring is daarmee geschikt voor mensen die alleen slapen en iets meer ruimte verlangen, maar ook personen die een kleine kamer hebben en toch samen met hun partner een bed delen.

Boxspring van 140×200 kopen: stel je bed zelf samen

Bij Bed.nl vinden we het belangrijk om maatwerk te leveren. Al onze producten worden in eigen fabriek ontwikkeld en elke order wordt op maat gemaakt. Dat geldt ook voor de boxsprings van 140×200. Wil jij ook een boxspring van 140×200 kopen? Dan heb je volop keuze in de samenstelling.

Kies uit 12 meubelstoffen

Een boxspring moet niet alleen voldoen aan je wensen op het gebied van comfort maar ook aan je smaak. Daarom kun je online bij Bed.nl kiezen uit maar liefst 12 met zorg samengestelde meubelstoffen. Van zachte stoffen tot imitatieleer: er is volop keuze.

De kleuren zijn divers en voor elk type zijn bijpassende hoofdborden en nachtkastjes beschikbaar. Zit jouw ideale meubelstof er toch niet bij? Kom naar onze showroom en je hebt keuze uit honderden stoffen en kleuren.

Hoofdbord en accessoires

Het hoofdbord van je boxspring van 140×200 is misschien kleiner dan bij andere maten, maar heeft nog altijd een prominente plek in de kamer. Daarom kun je bij Bed.nl kiezen uit meerdere designs en diktes als het aankomt op de hoofdborden. Uiteraard worden deze ook met nauwkeurigheid en expertise geproduceerd in eigen fabriek.

Een bed is voor sommigen pas echt compleet met accessoires. Je kunt daarom een boxspring van 140×200 kopen met bijpassende nachtkastjes, tv-meubel of dekenkist. Zo is de hele slaapkamer in één keer af.

Topper matras voor meer comfort

Wil je graag nog meer comfort in huis halen? Dan is een topper matras een goede aanvulling op de boxspringcombinatie. Dit extra dunne matras leg je bovenop het dikkere matras. Het zorgt voor meer stevigheid, ligcomfort en hygiëne. De matrastoppers van Bed.nl hebben een afneembare hoes welke je gemakkelijk kunt wassen.

Een goedkope boxspring van 140×200 bestellen

Boxspringcombinaties zijn zo duur als je het zelf maakt. Bij Bed.nl weten we dat niet iedereen hetzelfde budget heeft. Daarom bieden we veel verschillende opties. Een goedkope boxspring van 140×200 is compacter en daardoor lager in prijs.

Met een bed van 140×200 hoef je niet in te leveren op ruimte. Alleen (maar ook met z’n tweeën) kun je er comfortabel op liggen. Het bed is smaller dan veel reguliere tweepersoonsbedden. Daardoor past het in de smallere kamers in het huis.

Twijfel je nog over de maten, meubelstoffen of accessoires van je boxspring van 140×200? Kom naar onze showroom en bekijk onze zelf geproduceerde boxsprings. Bij Bed.nl is alles mogelijk!