Loading...

Utrecht – Pocketveren + 5 cm HR50 Koudschuim – Hoogte 25 cm

240,00

- Selecteer je maat -
0,00
Bekijk goed welke maat u gekozen heeft!
0,00
Bekijk goed welke maat u gekozen heeft!
0,00
  • Meerprijs gekozen opties:: 0,00
  • Beginprijs:: 240,00
  • Totaal Bedrag (per Item): 0,00

Een pocketvering matras met HR50 koudschuim afdeklaag.

Dit is een 7-zone pocketvering matras met aan beide zijden een afdeklaag van 5 cm HR50 koudschuim.
De totale hoogte is 25 cm.
De matrastijk is afritsbaar, wasbaar op 30°C en heeft een goede ventilatie.

Het matras is zowel te bestellen met pocketveren (350 veren per m²) als met micro pocketveren (550 veren per m²).

 

Wij adviseren de variant te nemen met de micro pocketveren wanneer je houdt van een stevig comfort of zwaarder bent dan 90 kg.

Stel je eigen bed samen

2 jaar garantie

Gratis bezorging

Loading...

Utrecht – 350 pocket veren per m² + HR50 koudschuim afdeklaag Matras Utrecht is een 7-zone pocketvering matras met 350 veren per m². Dit matras is ook verkrijgbaar met micro pocketvering en die heeft 550 veren per m². Door de 7-zone pocketvering wordt elk deel van het lichaam goed ondersteunt. Zo is het gedeelte bij de schouder en heup zachter en krijg je in de zij juist meer ondersteuning. De afdeklaag van dit matras is 5 cm dik HR50 koudschuim. HR koudschuim staat voor High Resilience foam, oftewel de hoogte van de veerkracht van het schuim. Het getal achter HR geeft de waarde hiervan aan. Des te hoger het getal, des te beter de veerkracht van het schuim is. Het matras heeft een hoogte van 25 cm en is geschikt voor vrijwel alle soorten bedbodems zoals boxsprings, lattenbodems en spiraalbodems. De tijk is goed ventilerend, afritsbaar en wasbaar op 30 °C. Wanneer je rug-, nek- of schouderklachten hebt, bevelen wij je dit matras aan. Micro pocketveren adviseren wij aan mensen van boven de 90 kg of mensen die graag een stevig comfort wensen. Doordat er namelijk meer pocketveren in het matras zitten, wordt het lichaam nog beter en specifieker ondersteunt.

Alle bestellingen worden in Nederland en Vlaams-België GRATIS BEZORGD.

Na het plaatsen van je bestelling in onze webwinkel ontvang je een bevestigingsmail. Dit is voor ons het sein om direct met je bestelling aan de slag te gaan!

Jouw boxspring / matras / topper wordt gemaakt. Het hout wordt gezaagd, stof wordt op maat gesneden en genaaid en het schuim wordt door middel van machines op maat gemaakt. En dat allemaal in onze eigen fabriek, hier in Nederland!

Kortom het proces loopt!

In overleg plannen we de levering in waarbij we de ambitie hebben om alles binnen 14 dagen te produceren. Wanneer het product klaarstaat, zullen we met u contact opnemen hierover.

Als er niet voor montage wordt gekozen, worden de goederen alleen tot aan de voordeur geleverd ofwel tot de eerste drempel.
Je zult dan zelf de pakketten naar de slaapkamer moeten tillen.

Utrecht – 350 pocket veren per m² + HR50 koudschuim afdeklaag

Matras Utrecht is een 7-zone pocketvering matras met 350 veren per m². Dit matras is ook verkrijgbaar met micro pocketvering en die heeft 550 veren per m². Door de 7-zone pocketvering wordt elk deel van het lichaam goed ondersteunt. Zo is het gedeelte bij de schouder en heup zachter en krijg je in de zij juist meer ondersteuning. De afdeklaag van dit matras is 5 cm dik HR50 koudschuim.

HR koudschuim staat voor High Resilience foam, oftewel de hoogte van de veerkracht van het schuim. Het getal achter HR geeft de waarde hiervan aan. Des te hoger het getal, des te beter de veerkracht van het schuim is.

Het matras heeft een hoogte van 25 cm en is geschikt voor vrijwel alle soorten bedbodems zoals boxsprings, lattenbodems en spiraalbodems.
De tijk is goed ventilerend, afritsbaar en wasbaar op 30 °C.

Wanneer je rug-, nek- of schouderklachten hebt, bevelen wij je dit matras aan.
Micro pocketveren adviseren wij aan mensen van boven de 90 kg of mensen die graag een stevig comfort wensen. Doordat er namelijk meer pocketveren in het matras zitten, wordt het lichaam nog beter en specifieker ondersteunt.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.