Topmatrassen

De beste kwaliteit boxsprings, matrasssen en toppers vanuit eigen fabriek in Arnhem.


Topmatrassen

Toont alle 14 resultaten

Topmatrassen

Extra comfort met een topper matras

Wil je een nieuwe topper matras kopen en kan je wel wat extra comfort gebruiken gedurende de nacht? Een topper matras is dan de ideale keuze. Dit speciale dunne topmatras leg je bovenop je dikke matras. Zo geniet je van meer slaapcomfort én stevigheid.

Voor een topper kun je terecht bij BedNL. We bieden in Nederland geproduceerde toppers in tientallen maten aan. Al onze producten komen uit eigen fabriek. Kies voor koudschuim, traagschuim, een combinatie hiervan of latex, afhankelijk van je persoonlijke voorkeuren. Ook zijn onze topper matrassen beschikbaar in meerdere hoogtes.

Een topper matras – ook wel simpelweg topper of top(dek)matras genoemd – verhoogt je slaapcomfort aanzienlijk. Het doet echter nog meer dan dat. Wanneer je meer stevigheid wenst dan kun je dit met een topper realiseren, zonder je volledige matras te vervangen. Het is bovendien hygiënischer: de topmatrassen van BedNL hebben allemaal een afneembare tijk welke je kunt wassen.

Een topper matras kopen: hier moet je op letten

Het succes van de topper is begonnen bij het succes van de boxspring. Dit type bed wordt vaak geleverd met een topmatras. Dat geldt ook voor de boxsprings van BedNL. Indien gewenst is voor elk type matras een topper beschikbaar. Het is echter niet uitsluitend bij een boxspring dat je een topper kunt kopen. Elk type matras of bed wordt comfortabeler met een topper.

Wil je een topper voor je matras kopen? Dan is het belangrijkste dat je een topmatras kiest dat perfect bij je bestaande matras past. Met name de maatvoering is hierin belangrijk. Een topmatras mag niet kleiner maar vooral ook niet groter dan het onderliggende matras zijn.

Net als bij een regulier matras, kan een topper voor je matras ook hard of zacht zijn. De dikte varieert bovendien per type. Er komt dus een stuk persoonlijke voorkeur bij kijken.

Een topmatras van BedNL: verschillende type toppers

Bij BedNL zijn topmatrassen beschikbaar van verschillende materialen. Elk topmatras wordt door ons team met nauwkeurigheid samengesteld. Een topper matras kopen bij BedNL betekent daarom maatwerk, kwaliteit en gemak. Van je hoofdbord, matras en je topper: je kunt het bij ons allemaal vinden.

BedNL biedt drie type topmatrassen om uit te kiezen als het gaat om het materiaal. Per materiaaltype is er nog veel mogelijk. Variëren in hoogte, lengte, dikte of samenstelling van materiaalsoorten is vrijwel altijd mogelijk.

Veelgestelde vragen over Boxsprings

Een topper - ook wel topper matras of kortweg top(dek)matras genoemd - is een extra dun matras dat je bovenop je dikkere matras legt. Het kent zijn oorsprong bij de boxsprings, welke van vaak voorzien zijn van een topmatras. Tegenwoordig worden ze echter ook steeds vaker gebruikt op andere bedden.

Een topper kan (net als een matras) van allerlei materialen gemaakt zijn. Koudschuim, traagschuim en latex hebben allen unieke eigenschappen.

Er zijn een heleboel verschillende soorten toppers om uit te kiezen. Wil jij ook een topmatras kopen? Denk dan goed na over de volgende drie aspecten van je aankoop. Zo vind je ongetwijfeld de beste versie voor jou.

Afmetingen van je matras

Om een topper uit te zoeken, moet je de juiste afmetingen van je matras weten. Een topmatras mag niet kleiner maar ook absoluut niet groter zijn dan je bestaande matras. Alleen door de juiste maten te kiezen, vergroot je comfort en kwaliteit van nachtrust.

Wil je er zeker van zijn dat je matras en topper bij elkaar passen? Kies dan een volledige combinatie bij BedNL. Wij maken al onze toppers zelf. Je hebt dus de garantie dat topper en matras perfect op elkaar aansluiten. Al onze toppers zijn bovendien voorzien van een antisliplaag om schuiven te voorkomen.

Materiaalsoort van je topmatras

Bij BedNL kun je kiezen uit meerdere materiaalsoorten. Welke bij je past, hangt onder andere af van persoonlijke voorkeuren. Heb je het bijvoorbeeld snel warm en houd je ondertussen van zachte bedden? Dan is koudschuim de optie voor jou. Voor wie last heeft van allergieën zoals huisstofmijt is een topper van latex juist ideaal.

Zijn dit niet de toppers voor jou? Dan vind je bij BedNL nog veel meer opties. Er zit altijd iets tussen voor jou!

Hoogte van je topmatras

Het dunste topper matras is slechts 7 centimeter hoog. Dat is vaak al genoeg voor stabiel ligcomfort. Er zijn echter ook hogere versies beschikbaar, van 12 cm bijvoorbeeld. Deze zijn bijvoorbeeld prettig als je graag zacht ligt, of als je een stevig matras hebt dat je enigszins wil verzachten.

In eerste instantie biedt een topper matras meer comfort. Een prettige nachtrust is gegarandeerd. Dat is dan ook de reden dat veel mensen kiezen voor een topmatras.

Een topper matras kopen heeft echter nog meer voordelen. Een topper bovenop je matras is hygiënischer. De topmatrassen van BedNL hebben een afneembare tijk welke je kunt wassen. Ze ademen bovendien goed en zorgen dus voor optimale vochtregulatie.

Tot slot is het topmatras een goede manier om je onderliggende matras steviger of juist zachter te maken, afhankelijk van waar je behoefte aan hebt.

Een topper matras kopen? Afmetingen zijn het belangrijkst om een miskoop te voorkomen. Bij BedNL kies je uit tientallen maten. Alle producten worden speciaal voor jou op maat gemaakt. Jouw ideale maat is dus altijd verkrijgbaar bij ons.

Zorg bovendien dat je een topper kiest die je matras complimenteert. Een erg zacht matras wil je juist verstevigen en niet nog zachter maken. Kies een topmatras dat hierin helpt.

Wil je er zeker van zijn dat je matras en topper bij elkaar passen? Kies dan een volledige combinatie bij BedNL. Wij maken al onze toppers zelf. Je hebt dus de garantie dat topper en matras perfect op elkaar aansluiten. Al onze toppers zijn bovendien voorzien van een antisliplaag om schuiven te voorkomen.