Delft Deluxe – HR Koudschuim + 5 cm HR50 + 5 cm Visco / Traagschuim / Nasa

275,00

Luxe matras van hotelkwaliteit

Hoogte 23 cm

Matras Delft Deluxe is gemaakt van een hoogwaardig koudschuim met daarop een extra laag traagschuim / visco / nasa. Deze extra laag is 5 cm dik en geeft het matras een zachter ligcomfort.

Loading...

Een volledig schuimmatras!

Dit is een matras van 23 cm hoog met een kern bestaande uit hoogwaardig koudschuim en een afdeklaag van traagschuim / visco / nasa. Deze afdeklaag van traagschuim / visco / nasa geeft het matras een zachter ligcomfort. Ook is het matras aan 2 kanten te beslapen met een ander ligcomfort aan iedere kant. Denk hierbij aan een zomer- en winterkant!

De opencelstructuur van het HR koudschuim zorgt voor een optimaal comfort, maar ook een goede ventilatie. Zo neemt het goed vocht op, maar voert het ook goed vocht af.

De matrastijk is afritsbaar, wasbaar op 30°C en heeft een goede ventilatie.

Zelf samenstellen

- Selecteer je maat -
0,00
Bekijk goed welke maat u gekozen heeft!
0,00
  • Meerprijs gekozen opties:: 0,00
  • Beginprijs:: 275,00
  • Totaal Bedrag (per Item): 0,00

Boxspring samenstellen

Online je ideale bed samenstellen

2 jaar garantie

Beste kwaliteit, langere levensduur

Gratis bezorging

Binnen 14 dagen thuisbezorgd

Loading...

Delft Deluxe – HR koudschuim + 5 cm HR50 + 5 cm visco / traagschuim / nasa Matras Delft Deluxe is gemaakt van een hoogwaardig koudschuim met daarop een extra laag traagschuim / visco / nasa. Deze extra laag is 5 cm dik en geeft het matras een zachter ligcomfort. Het HR koudschuim heeft een opencelstructuur, waardoor het comfortabel aanvoelt en vocht makkelijk opneemt. Door het schuim geeft het een mooi en stabiel ligcomfort. Traagschuim, visco en nasa zijn drie benamingen voor hetzelfde schuim. Het is een schuim waarin je makkelijk wegzakt en dat langzaam weer in zijn oude vorm hersteld. Het vormt zich naar je lichaam en geeft daardoor een behaaglijk gevoel. Het matras heeft een hoogte van 23 cm en is geschikt voor vrijwel alle soorten bedbodems zoals boxsprings, lattenbodems en spiraalbodems. De tijk is goed ventilerend, afritsbaar en wasbaar op 30 °C. Wanneer je rug-, nek- of schouderklachten hebt, bevelen wij je dit matras aan. Dit matras ligt zachter dan Delft.

Alle bestellingen worden in Nederland en Vlaams-België GRATIS BEZORGD.

Na het plaatsen van je bestelling in onze webwinkel ontvang je een bevestigingsmail. Dit is voor ons het sein om direct met je bestelling aan de slag te gaan!

Jouw boxspring / matras / topper wordt gemaakt. Het hout wordt gezaagd, stof wordt op maat gesneden en genaaid en het schuim wordt door middel van machines op maat gemaakt. En dat allemaal in onze eigen fabriek, hier in Nederland!

Kortom het proces loopt!

In overleg plannen we de levering in waarbij we de ambitie hebben om alles binnen 14 dagen te produceren. Wanneer het product klaarstaat, zullen we met u contact opnemen hierover.

Als er niet voor montage wordt gekozen, worden de goederen alleen tot aan de voordeur geleverd ofwel tot de eerste drempel.
Je zult dan zelf de pakketten naar de slaapkamer moeten tillen.

Delft Deluxe – HR koudschuim + 5 cm HR50 + 5 cm visco / traagschuim / nasa

Matras Delft Deluxe is gemaakt van een hoogwaardig koudschuim met daarop een extra laag traagschuim / visco / nasa. Deze extra laag is 5 cm dik en geeft het matras een zachter ligcomfort. Het HR koudschuim heeft een opencelstructuur, waardoor het comfortabel aanvoelt en vocht makkelijk opneemt. Door het schuim geeft het een mooi en stabiel ligcomfort.

Traagschuim, visco en nasa zijn drie benamingen voor hetzelfde schuim. Het is een schuim waarin je makkelijk wegzakt en dat langzaam weer in zijn oude vorm hersteld. Het vormt zich naar je lichaam en geeft daardoor een behaaglijk gevoel.

Het matras heeft een hoogte van 23 cm en is geschikt voor vrijwel alle soorten bedbodems zoals boxsprings, lattenbodems en spiraalbodems.
De tijk is goed ventilerend, afritsbaar en wasbaar op 30 °C.

Wanneer je rug-, nek- of schouderklachten hebt, bevelen wij je dit matras aan.
Dit matras ligt zachter dan Delft.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.