Delft – HR Koudschuim matras

175,00

Comfortabel slapen

Hoogte 19 cm

Matras Delft is een volledig HR koudschuim matras. Dit HR koudschuim heeft een opencelstructuur, waardoor het comfortabel aanvoelt en vocht makkelijk opneemt. Door het schuim geeft het een mooi en stabiel ligcomfort.

Loading...

Een comfortabel matras zonder veren!

Dit is een volledig HR koudschuim matras met een totale hoogte van 19 cm.

De opencelstructuur van het HR koudschuim zorgt voor een optimaal comfort, maar ook een goede ventilatie. Zo neemt het goed vocht op, maar voert het ook goed vocht af.

De matrastijk is afritsbaar, wasbaar op 30°C en heeft een goede ventilatie.

Zelf samenstellen

- Selecteer je maat -
0,00
Bekijk goed welke maat u gekozen heeft!
0,00
  • Meerprijs gekozen opties:: 0,00
  • Beginprijs:: 175,00
  • Totaal Bedrag (per Item): 0,00

Boxspring samenstellen

Online je ideale bed samenstellen

2 jaar garantie

Beste kwaliteit, langere levensduur

Gratis bezorging

Binnen 14 dagen thuisbezorgd

Loading...

Delft – HR koudschuim Matras Delft is een volledig HR koudschuim matras. Dit HR koudschuim heeft een opencelstructuur, waardoor het comfortabel aanvoelt en vocht makkelijk opneemt. Door het schuim geeft het een mooi en stabiel ligcomfort. Het matras heeft een hoogte van 19 cm en is geschikt voor vrijwel alle soorten bedbodems zoals boxsprings, lattenbodems en spiraalbodems. De tijk is goed ventilerend, afritsbaar en wasbaar op 30 °C. Wanneer je rug-, nek- of schouderklachten hebt, bevelen wij je dit matras aan. Dit matras ligt steviger dan Delft Deluxe.

Alle bestellingen worden in Nederland en Vlaams-België GRATIS BEZORGD.

Na het plaatsen van je bestelling in onze webwinkel ontvang je een bevestigingsmail. Dit is voor ons het sein om direct met je bestelling aan de slag te gaan!

Jouw boxspring / matras / topper wordt gemaakt. Het hout wordt gezaagd, stof wordt op maat gesneden en genaaid en het schuim wordt door middel van machines op maat gemaakt. En dat allemaal in onze eigen fabriek, hier in Nederland!

Kortom het proces loopt!

In overleg plannen we de levering in waarbij we de ambitie hebben om alles binnen 14 dagen te produceren. Wanneer het product klaarstaat, zullen we met u contact opnemen hierover.

Als er niet voor montage wordt gekozen, worden de goederen alleen tot aan de voordeur geleverd ofwel tot de eerste drempel.
Je zult dan zelf de pakketten naar de slaapkamer moeten tillen.

Delft – HR koudschuim

Matras Delft is een volledig HR koudschuim matras. Dit HR koudschuim heeft een opencelstructuur, waardoor het comfortabel aanvoelt en vocht makkelijk opneemt. Door het schuim geeft het een mooi en stabiel ligcomfort.

Het matras heeft een hoogte van 19 cm en is geschikt voor vrijwel alle soorten bedbodems zoals boxsprings, lattenbodems en spiraalbodems.
De tijk is goed ventilerend, afritsbaar en wasbaar op 30 °C.

Wanneer je rug-, nek- of schouderklachten hebt, bevelen wij je dit matras aan.
Dit matras ligt steviger dan Delft Deluxe.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.