hoofdborden

Éénpersoons boxspring

Een prima optie voor iedereen

Opzoek naar een mooie boxspring voor in de slaapkamer? Denk dan eens aan het aanschaffen van een éénpersoons boxspring. Het voordeel van een boxspring, op het comfort na, is de luxere uitstraling. Dit geeft het mede de mogelijkheid om het bed in de toekomst mee te verhuizen. Denk bijvoorbeeld aan uw kind die een ‘volwassen’ bed wilt en na enkele jaren naar een studentenkamer gaat verhuizen. Geen enkel probleem! Door de luxere uitstraling en het A-kwaliteit product kan de 1 persoons boxspring jaren mee. 

Verschillende maten zijn mogelijk

Past in elke kamer

Een éénpersoons boxspring kan al vanaf 70×190, maar dit valt zowel in breedte als lengte aan te passen. Zo kan de lengte tot maximaal 220 cm worden en gaat de breedte tot 100 cm. 80×200 cm en 90×200 cm zijn de meest voorkomende maten voor een 1 persoons boxspring, maar alles is mogelijk. 

boxspring-eenpersoons

1 persoons boxspring: de voordelen op een rij

Buiten dat de éénpersoons boxspring lang meegaat, is een ander voordeel de instaphoogte. Een boxspring heeft namelijk vaak een hogere instaphoogte dan een ledikant. Wat zorgt voor een het soepel in- en uitstappen van het bed. Dit is zowel een voordeel voor jong en oud. Wil je de boxspring echt van luxe voorzien? Of helemaal geen problemen meer ondervinden bij het in- en uitstappen? Kies dan voor een elektrisch verstelbare boxspring. De motor zorgt ervoor dat je zowel het hoofd- als voetgedeelte kan verstellen en omhoog kan zetten. Hierdoor hoef je zelf minder kracht te gebruiken. 

Verder zorgt ook het comfort van een 1 persoons boxspring voor een pluspunt. Zo kan je kiezen voor een vlakke box met daarop een wit matras, maar je kan ook kiezen voor een gestoffeerd matras met daarop een topper. Dit maakt het comfort net iets zachter. Dankzij de antislip op de box en het matras zal het matras weinig kans krijgen om te gaan schuiven. Dit kan echter nog wel iets gebeuren bij de topper, houd hier dan ook rekening mee. 

Opzoek naar een trendy kleur? Of juist een tijdloze kleur? Bij BedNL heb je de keus uit verschillende soorten stoffen en kleuren. Zo heb je verschillende tinten beige, grijs en zwart, maar is er ook de mogelijkheid om voor een gewaagde kleur te gaan zoals een groen-, blauw- of roodtint. Zit jouw kleur er niet bij, maar heb je zelf een mooie stof die je kan aanleveren? Geen probleem! Doordat wij alles zelf produceren is ook alles mogelijk. Wij zullen eerst goed bespreken wat de wensen zijn en daarna aan de slag gaan met jouw uitgekozen boxspring. Zodat uiteindelijk jouw eenpersoons boxspring in de slaapkamer komt te staan, precies zoals jij het voor ogen had!